Werken bij Huisman

Equipped for Impact.

Werken bij Huisman betekent werken in een team van innovators. Wij ontwikkelen ‘step changing’ technische oplossingen en vertalen deze naar het ontwerp en de bouw van de grootste constructie apparatuur. Dat doen we sinds 1929.

Onze geschiedenis is er een van het stellen van nieuwe industrienormen, van het creëren van impact. Wil jij bij Huisman komen werken? Dan rekenen we er op dat jij ‘equipped for impact’ bent.

Meer over ons

2500+ medewerkers wereldwijd

Opererend vanuit 7 locaties

Actief in 6 markten

Track record van 90 jaar

Onze vacatures

Onze mensen vormen de basis van ons succes. Onze projecten zijn zeer complex en innovatief en vereisen daarom oplossingsgericht denken, creativiteit en eigenaarschap. Daarom zijn we altijd op zoek naar getalenteerde en ambitieuze teamspelers. Wil jij werken in een wereldwijd opererend team van innovators? En heb jij wat nodig is om impact te maken? Dan heeft Huisman volop mogelijkheden en wellicht de baan waar je al tijden naar op zoek bent.

/ job alert

Ontvang nieuwe vacatures met jouw voorkeuren direct in je inbox met onze job alert.

{{ errors.first("name") }}
{{ errors.first("email") }}
{{ errors.first("privacy") }}

Nieuws & Events

Huisman launches 700mt Travelling Quayside Crane for handling wind turbine components

Huisman has developed a 700mt Travelling Quayside Crane for the load-out of offshore wind turbine components. The move comes as a result of rising demand for large, 2,600mt and 4,000mt Skyhook Cranes for the load-out of foundation pieces and installation of floating turbines.

Lees verder

Ervaar de toekomst bij Huisman

Benieuwd hoe Huisman haar innovaties voorbereidt om de energietransitie te ondersteunen? Studenten uit technische disciplines worden hierbij uitgenodigd om zich in te schrijven voor de tweede Huisman Technical Fair op woensdag 15 juni op onze locatie in Schiedam.

Lees verder

LED Engineering Bedrijvendag 2022

Tijdens de LED Engineering Bedrijvendag 2022, op 11 mei in Enschede praten wij met studenten van Hogeschool Saxion over verschillende carrièremogelijkheden binnen Huisman.

Lees verder

Huisman presenteert op CCF Control Career Fair in Delft

Op 9 mei geeft Huisman een presentatie op de CCF Control Career Fair 2022 in Delft. Deze jaarlijkse beurs wordt georganiseerd door D.S.A Kalman, STABILO en Asimov, verenigingen die respectievelijk studenten in Control Engineering vertegenwoordigen van het Delft Centre for Systems and Control, de faculteit Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek en de afdeling Cognitive Robotics van de Technische Universiteit Delft (TU Delft).

Lees verder