Werken bij Huisman

Equipped for Impact.

Werken bij Huisman betekent werken in een team van innovators. Wij ontwikkelen ‘step changing’ technische oplossingen en vertalen deze naar het ontwerp en de bouw van de grootste constructie apparatuur. Dat doen we sinds 1929.

Onze geschiedenis is er een van het stellen van nieuwe industrienormen, van het creëren van impact. Wil jij bij Huisman komen werken? Dan rekenen we er op dat jij ‘equipped for impact’ bent.

Meer over ons

2500+ medewerkers wereldwijd

Opererend vanuit 7 locaties

Actief in 6 markten

Track record van 90 jaar

Onze vacatures

Onze mensen vormen de basis van ons succes. Onze projecten zijn zeer complex en innovatief en vereisen daarom oplossingsgericht denken, creativiteit en eigenaarschap. Daarom zijn we altijd op zoek naar getalenteerde en ambitieuze teamspelers. Wil jij werken in een wereldwijd opererend team van innovators? En heb jij wat nodig is om impact te maken? Dan heeft Huisman volop mogelijkheden en wellicht de baan waar je al tijden naar op zoek bent.

/ job alert

Ontvang nieuwe vacatures met jouw voorkeuren direct in je inbox met onze job alert.

{{ errors.first("name") }}
{{ errors.first("email") }}
{{ errors.first("privacy") }}

Nieuws & Events

New Perspectives - William Walhout

Bij Huisman werken betekent vernieuwen in tijden van transitie.” William Walhout, Mechanical Engineer, ziet de komende jaren volop kansen voor duurzame energieoplossingen. Meer zien over zijn toekomstperspectief? Lees zijn verhaal en bekijk de video.

Lees verder

Huisman vermeld in ranglijsten 'beste bedrijven'

Ook dit jaar staat Huisman (#326) vermeld in de MT500, een ranglijst van Nederlandse bedrijven met de beste reputatie.

Lees verder

Huisman introduceert het Motion Compensated Platform

Huisman introduceert het Motion Compensated Platform om te zorgen dat onderdelen snel en veilig van een feederschip kunnen worden overgeladen.

Lees verder

Beluister de zevende IRO podcast ‘Get on Board’

In deze zevende ‘Get on Board’ podcast gaan IRO-bestuurslid

Lees verder